Header and Navigation

Volvo trucks
salute talent

Slideshow

heroImage 1 heroImage 2 heroImage 3 heroImage 4

A WORLD OFOPPORTUNITIES

Hays Microsite jobs listing

Job details

getServerName: webmicrosites.hays.be

ONDERHOUDSTECHNIEKER AUTOMOTIVE

Location: Gent

Salary/Rate: Een aantrekkelijk salarispakket

Type: Permanent

Closing Date:

Job Reference: 1084958

Jouw nieuwe functie
In deze job als Onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor preventief en curatief onderhoud aan de productie- en magazijninstallaties om zo de continuïteit van de productie te garanderen. Je lost problemen op betreffende elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, sturing van de machines, etc. Bovendien analyseer je terugkerende problemen en werk je verbetervoorstellen uit. Daarbovenop sta je in voor de nodige administratie zoals het registreren van problemen en hun oplossingen, het maken van instructies, etc.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor de job onderhoudstechnieker heb je een technische opleiding genoten of heb je relevante ervaring opgebouwd. Je hebt een basiskennis van elektriciteit, mechanica, pneumatica en hydraulica. Kennis en ervaring met PLC zijn pluspunten. Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands en minimum een gemiddelde kennis Engels. Je kan zelfstandig je werk organiseren en je hebt zin voor verantwoordelijkheid en initiatief. Je werkt in 2 ploegen en je bent bereid om regelmatig in het weekend te werken of tijdens de collectieve sluitingen.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een fulltime job aan binnen een internationale onderneming waarvoor je een aantrekkelijk salarispakket krijgt in functie van jouw ervaring.

Over de organisatie
Onze partner Volvo Group is één van werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen en motoren met merken als Volvo, Renault Trucks en Volvo Penta.

Interesse in deze functie van Onderhoudstechnieker Automotive te regio Gent?
Solliciteer dan snel online!

Contact: Gaelle De Wulf

Office: Hays Gent, Oudenaardsesteenweg 13-15

Phone: 092661199

Email: gaelle.dewulf@hays.com

Back Apply

Client Footer

Volvo trucks - epic split

Watch Jean-Claude Van Damme carry out his famous split between two reversing trucks. Never done before, JCVD says it's the most epic of splits -- what do you think?

Our location

Use Google Maps to view the local area