Header and Navigation

Volvo trucks
salute talent

Slideshow

heroImage 1 heroImage 2 heroImage 3 heroImage 4

A WORLD OFOPPORTUNITIES

Hays Microsite jobs listing

Job details

getServerName: webmicrosites.hays.be

TECHNISCH INGENIEUR AUTOMOTIVE

Location: Gent

Salary/Rate: Een aantrekkelijk salarispakket

Type: Permanent

Closing Date:

Job Reference: 1086749

Jouw nieuwe functie
Als technisch ingenieur ondersteun je de klant bij het ontwerp van hun ideale truck. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken en analyseren van alle technische aanpassingen van ontwerpen van trucks op vraag van de klant. Je bekijkt de tijdlijn, de kosten en of de aanpassingen technisch haalbaar zijn. Je neemt zelfstandig beslissingen over de concepten en de orders. Daarna adviseer je andere afdelingen omtrent deze aanpassingen en biedt ondersteuning bij de productie van deze trucks.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor de functie van technisch ingenieur ben je in het bezit van een technische bachelor of master diploma of je hebt relevante ervaring opgedaan. Ervaring is niet noodzakelijk, interesse in de automotive sector des te meer. Ook technische kennis van vrachtwagens is een pluspunt. Je kan zelfstandig maar kan ook in teamverband werken. Verder ben je communicatief en kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels. Tenslotte heb je goede kennis van MS Office en ben je organisatorisch en administratief onderlegd.

De arbeidsvoorwaarden

Volvo Group biedt je een fascinerende job met de nodige afwisseling in een internationale omgeving waar innovatie steeds centraal staat. Je krijgt een goede balans tussen werk en privé maar er zijn ook doorgroeimogelijkheden afhankelijk van jouw eigen interesse. Dit gaat gepaard met een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Over de organisatie
Onze partner Volvo Group is één van werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen en motoren met merken als Volvo, Renault Trucks en Volvo Penta.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je geïnteresseerd in deze job als Technisch Ingenieur Automotive bij onze partner Volvo Group? Solliciteer dan snel of bel voor meer informatie naar Gaëlle De Wulf op 09/266.11.99

Contact: Gaelle De Wulf

Office: Hays Gent, Oudenaardsesteenweg 13-15

Phone: 092661199

Email: gaelle.dewulf@hays.com

Back Apply

Client Footer

Volvo trucks - epic split

Watch Jean-Claude Van Damme carry out his famous split between two reversing trucks. Never done before, JCVD says it's the most epic of splits -- what do you think?

Our location

Use Google Maps to view the local area