Header and Navigation

Volvo trucks
salute talent

Slideshow

heroImage 1 heroImage 2 heroImage 3 heroImage 4

A WORLD OFOPPORTUNITIES

Hays Microsite jobs listing

Job details

getServerName: webmicrosites.hays.be

LOGISTIEK BEDIENDE AUTOMOTIVE

Location: Gent

Salary/Rate: Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen

Type: Permanent

Closing Date:

Job Reference: 1086741

Jouw nieuwe functie
Als Logistiek Bediende ben je enerzijds verantwoordelijk voor het organiseren van spoedtransporten en ben je anderzijds de contactpersoon voor het behandelen van alle operationele problemen en vragen van de klant. Je behandelt transportafwijkingen zoals te late leveringen, gemiste ophalingen, ontbrekende documenten, etc. en je volgt de performantie op van de externe partijen. Je denkt ook analytisch mee en bekijkt samen met het team welke optimalisaties er mogelijk zijn in de verschillende processen. Tot slot geef je als Logistiek Bediende ook administratieve ondersteuning op vlak van douane en facturatie.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie als Logistiek Bediende genoot je een hogere opleiding en kan je vlot werken met Excel. Een logistieke opleiding of ervaring is een pluspunt. Nieuwe systemen heb je snel onder de knie en je hebt een vlotte kennis Engels en Nederlands. Kennis Frans is een pluspunt. Je houdt van analytisch denken en bent leergierig en positief ingesteld. Tot slot werk je graag in team en ben je stressbestendig.

Over de organisatie
Onze partner Volvo Group is één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen en motoren met merken als Volvo, Renault Trucks en Volvo Penta. Je komt terecht in een internationaal topbedrijf in de automotive sector.

De arbeidsvoorwaarden

Onze partner Volvo Group biedt jou een uitdagende job aan met veel verantwoordelijkheden en waarbij je kan samenwerken met collega’s in een internationale context. Je krijgt de kans om ondergedompeld te worden in logistieke processen gecombineerd met administratieve taken en sociaal contact. Een aantrekkelijke verloning wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en transportvergoeding.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je geïnteresseerd in deze job als Logistiek Bediende Automotive bij onze partner Volvo Group? Solliciteer dan snel of bel voor meer informatie naar Gaëlle De Wulf op 09/266.11.99.

Contact: Gaelle De Wulf

Office: Hays Gent, Oudenaardsesteenweg 13-15

Phone: 092661199

Email: gaelle.dewulf@hays.com

Back Apply

Client Footer

Volvo trucks - epic split

Watch Jean-Claude Van Damme carry out his famous split between two reversing trucks. Never done before, JCVD says it's the most epic of splits -- what do you think?

Our location

Use Google Maps to view the local area