Header and Navigation

Volvo trucks
salute talent

Slideshow

heroImage 1 heroImage 2 heroImage 3 heroImage 4

A WORLD OFOPPORTUNITIES

Hays Microsite jobs listing

Job details

getServerName: webmicrosites.hays.be

SUPERVISOR

Location: Gent

Salary/Rate: Een aantrekkelijk salarispakket

Type: Permanent

Closing Date:

Job Reference: 1078211

Jouw nieuwe functie
Als supervisor productie ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en motiveren van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op het vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

Jouw profiel

Voor deze job als teamcoach beschik je over een bachelordiploma, bij voorkeur in een technische richting of heb je reeds relevante ervaring opgebouwd in een productieomgeving. Naast het Nederlands heb je ook een vlotte kennis van het Engels. Leiding geven zit in jouw natuur waardoor je sterk bent in het coachen, inspireren en motiveren van een team. Verder ben je sterk in het plannen, organiseren en optimaliseren van werkactiviteiten. Je bent een echte teamspeler met een gezonde gedrevenheid om continu te verbeteren. Je bent oplossingsgericht, kan kort op de bal spelen en je bent stressbestendig. Bovendien ben je flexibel naar uren toe en sta je ervoor open om in de dagploeg of een tweeploegenstelsel te werken (6u-14u en 14u-22u).

De arbeidsvoorwaarden
We zijn op zoek naar een dynamische supervisor om in een technische, stimulerende werkomgeving een team aan te sturen en te coachen. Onze klant biedt je een boeiende en uitdagende job in een internationale sfeer waar variatie, autonomie en zelfontplooiing centraal staan. Zo krijg je de kans om je te blijven ontwikkelen en te groeien tot de expert die jij kiest. Hiervoor ontvang je een loon in functie van ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Over de organisatie
Onze partner Volvo Group is één van werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen en motoren met merken als Volvo, Renault Trucks en Volvo Penta.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je geïnteresseerd in deze job als supervisor bij onze partner Volvo Group? Upload dan snel je cv online door te klikken op de solliciteerknop of solliciteer met je LI profiel. Je wordt doorverbonden naar onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures bij onze klant kan je contact opnemen met Ellen Geudens op 09/266.11.98 of via LinkedIn. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor jouw carrière.

Contact: Gaelle De Wulf

Office: Hays Gent, Oudenaardsesteenweg 13-15

Phone: 092661199

Email: gaelle.dewulf@hays.com

Back Apply

Client Footer

Volvo trucks - epic split

Watch Jean-Claude Van Damme carry out his famous split between two reversing trucks. Never done before, JCVD says it's the most epic of splits -- what do you think?

Our location

Use Google Maps to view the local area