Header and Navigation

Volvo trucks
salute talent

Slideshow

heroImage 1 heroImage 2 heroImage 3 heroImage 4

A WORLD OFOPPORTUNITIES

Hays Microsite jobs listing

Job details

getServerName: webmicrosites.hays.be

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Location: Gent

Salary/Rate: Een aantrekkelijk salarispakket

Type: Temporary

Closing Date:

Job Reference: 1084160

Jouw nieuwe functie
Als administratief bediende sta je in voor het controleren van alle nodige documenten voor de transporten van inkomende goederen, o.a. douanedocumenten. Je bereidt dossiers van de goederen die binnen komen voor en put deze in het systeem. Je controleert en keurt extra kosten goed op basis van bestaande afspraken en processen. Daarnaast neem je nog enkele algemene, administratieve taken op jou, zoals het bestellen van bureaumateriaal.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie van administratief bediende heb je ervaring in een gelijkaardige omgeving. Logistieke ervaring is een pluspunt. Je bent administratief sterk en nauwkeurig en kan je naast het Nederlands ook vlot uitdrukken in het Engels. Je werkt in daguren maar bent ook bereid om geregeld om 7u op te starten.
Dit betreft een tijdelijke opdracht tot eind december, maar er is kans op verlenging.

De arbeidsvoorwaarden
Onze partner Volvo Group biedt jou een uitdagende job waarbij je kan samenwerken met collega’s in een internationale context. Je krijgt de kans om ondergedompeld te worden in logistieke processen gecombineerd met administratieve taken. Een aantrekkelijke verloning wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en transportvergoeding.

Over de organisatie
Onze partner Volvo Group is één van werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen en motoren met merken als Volvo, Renault Trucks en Volvo Penta.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je geïnteresseerd in deze job als administratief bediende bij onze partner Volvo Group? Upload dan snel je cv online door te klikken op de solliciteerknop of solliciteer met je LI profiel. Je wordt doorverbonden naar onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures bij onze klant kan je contact opnemen met Ellen Geudens op 09/266.11.98 of via LinkedIn. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor jouw carrière.

Contact: Ellen Geudens

Office: Hays Gent, Oudenaardsesteenweg 13-15

Phone: 09 266 11 98

Email: ellen.geudens@hays.com

Back Apply

Client Footer

Volvo trucks - epic split

Watch Jean-Claude Van Damme carry out his famous split between two reversing trucks. Never done before, JCVD says it's the most epic of splits -- what do you think?

Our location

Use Google Maps to view the local area