Header and Navigation

Volvo trucks
salute talent

Slideshow

heroImage 1 heroImage 2 heroImage 3 heroImage 4

A WORLD OFOPPORTUNITIES

Hays Microsite jobs listing

Job details

getServerName: webmicrosites.hays.be

ONDERHOUDSTECHNIEKER

Location: Gent

Salary/Rate: Mooie verloning in functie van ervaring, aangevuld met ploegenpremie

Type: Temporary

Closing Date:

Job Reference: 1078756

Voor onze partner Volvo Group is Hays Gent op zoek naar een onderhoudstechnieker in de vaste nacht.

• Productie- en magazijninstallaties
• Verbetervoorstellen uitwerken
• Tijdelijke functie in vaste nacht


In deze job als technieker ben je verantwoordelijk voor preventief en curatief onderhoud aan de productie- en magazijninstallaties om zo de continuïteit van de productie te garanderen. Je lost problemen op betreffende elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, sturing van de machines, etc. Bovendien analyseer je terugkerende problemen en werk je verbetervoorstellen uit. Hier bovenop sta je in voor de nodige administratie zoals het registreren van problemen en hun oplossingen, het maken van instructies, etc. Je wordt tewerkgesteld op een afdeling waar ze gebruik maken van robotica in het proces, interesse in automatisatie is dus zeker een pluspunt.

Om in aanmerking te komen voor de job van onderhoudstechnieker heb je een technische opleiding genoten of heb je relevante ervaring opgebouwd. Je hebt een basiskennis van elektriciteit, mechanica, pneumatica en hydraulica. Kennis van PLC is een pluspunt, alsook draaien, frezen en lassen. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en minimum een gemiddelde kennis Engels. Je kan zelfstandig je werk organiseren en je hebt zin voor verantwoordelijkheid en initiatief. Je werkt met een vaste nachtshift maar kan ook bereid zijn om in 2 ploegen te werken.

Onze klant biedt jou een fulltime job aan binnen een internationale onderneming waarvoor je een aantrekkelijk salarispakket krijgt in functie van jouw ervaring. Het gaat over een tijdelijke vervanging met kans op verlenging.

Heb je interesse in deze job als onderhoudstechnieker met vaste nacht? Upload dan snel je cv online door te klikken op de solliciteerknop of solliciteer met je LI profiel. Je wordt doorverbonden naar onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures bij onze klant kan je contact opnemen met Ellen Geudens op 09/266.11.98 of via LinkedIn. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor jouw carrière.

Contact: Ellen Geudens

Office: Hays Gent, Oudenaardsesteenweg 13-15

Phone: 09 266 11 98

Email: ellen.geudens@hays.com

Back Apply

Client Footer

Volvo trucks - epic split

Watch Jean-Claude Van Damme carry out his famous split between two reversing trucks. Never done before, JCVD says it's the most epic of splits -- what do you think?

Our location

Use Google Maps to view the local area